21 Kasım 2023

DJI RC Plus’ın En Önemli 5 Özelliği !

21 Kasım 2023

88

DJI RC Plus’ın En Önemli 5 Özelliği !

Ticari drone pilotları için tasarlanmış bir Enterprise uzaktan kumandası !

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Gelişmiş görünürlük için yerleşik bir ekran

Kamu güvenliği ve teftiş misyonları genellikle uyarlanabilirlik gerektirir. Bazı durumlarda, büyük bir harici monitörün kullanılması çabaları koordine etmenin ve komutanlara durumsal farkındalık sağlamanın en iyi yoludur. Ancak daha fazla hareketliliğe ihtiyaç duyulduğunda, RC’ye gömülü yüksek çözünürlüklü bir ekran idealdir.

DJI RC Plus‘ta yerleşik 7 inçlik ekran, pilotların ilgi noktalarını net bir şekilde tanımlamasına, aksi takdirde fark edilmeyebilecek ayrıntıları belirlemesine ve doğrudan güneş ışığı altında bile daha etkili bir şekilde gezinmesine olanak tanıyan bir ölçekte 1200 cd/m ile net görseller sunar.

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Hava koşullarına dayanıklı bir uzaktan kumanda

Ve doğrudan güneş ışığının ötesinde, DJI RC Plus çok çeşitli hava ve çevre koşullarına aldırış etmez.

DJI’nin Enterprise drone’ları birkaç yıldır zorlu hava koşullarında çalışabiliyor. Ancak aynı şey, şimdiye kadar eşlik eden RC’ler için her zaman doğru olmamıştır. Yeni DJI Plus, IP54 derecelidir ve bu da onu DJI’nin ilk hava koşullarına dayanıklı uzaktan kumandası yapar. Ayrıca -20°C ~ 50°C arasındaki sıcaklıklarda çalışacak şekilde derecelendirilmiştir.

Bu, DJI RC Plus’ın toz ve su spreylerinden korunduğu ve tıpkı kontrol ettiği M30 gibi zorlu ortamlarda çalışabileceği anlamına gelir.

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Sezgisel fiziksel düğmeler

Pilotlar için ortak bir sorun, bir görevin hayati yönleri için ekran komutlarını kullanma ihtiyacıdır. İster arama ve kurtarma, tehlikeli madde müdahalesi veya bir altyapı denetimi yürütüyor olun , isteyeceğiniz son şey, özellikle hava koşulları bunu yapmayı zorlaştırıyorsa, çok önemli bir özelliği seçmek için dokunmatik ekran menülerinde uğraşmaktır.

DJI RC Plus, her zamankinden daha fazla fiziksel düğme içerir ve pilotların kas hafızası oluşturmasına, önemli uçuş özelliklerine hızla erişmesine ve daha kusursuz bir uçuş deneyiminden yararlanmasına olanak tanır.

Altı yeni düğme eklendi ve hangi kamera görüntüsünün kullanıldığına göre belirli işlevlerle eşlendi. Biraz pratik ve kas hafızasıyla pilotlar, ellerini kontrol çubuklarından çekmeye gerek kalmadan farklı kamera görünümleri arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilir, yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabilir ve noktaları bırakabilir.

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Çalışırken değiştirilebilir piller

Ergonomik tasarımdan yerleşik 7 inç ekrana kadar, DJI RC Plus ile ilgili her şey uçmayı mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmek için tasarlanmıştır. Bu yaklaşım, yeni uzaktan kumandanın başka bir özelliğini de kapsar: Çalışırken değiştirilebilir piller.

DJI RC Plus , M300’ün RC’sine güç sağlayan ve neredeyse altı saatlik uçuş süresi sağlayan aynı WB37 pillerini kullanır . Operatörler şimdi, kontrol cihazının şarjı azaldığında drone’u indirmek ve görevleri kesintiye uğratmak yerine, yeni bir pili çalışırken değiştirebilir ve çalışmaya devam edebilir.

*Ek olarak, DJI RC Plus, üst 65W USB-C bağlantı noktası aracılığıyla onu kullanırken şarj edilebilir.

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Gelişmiş bağlanabilirlik çıkarılabilir antenler ve yükseltilebilir 4G

DJI RC Plus, dört antenli bir tasarıma sahiptir ve dronunuzla 15 kilometreye kadar sabit bir bağlantı sunar. Bununla birlikte, sinyal sorunları olan konumlardaki kamu güvenliği ve varlık denetimleri için yeni DJI RC Plus, bağlantıyı optimize etmek için iki özelliğe sahiptir. İlki, üstteki iki anteni çıkarma seçeneğidir. Bu, ekiplere, parazit rahatsız edici olduğunda daha geniş bir aralık ve video akışı netliği sağlamak için kendi çözümlerini ekleme yeteneği verir. İkincisi, sinyal girişimi olan uzak bölgelerde veya karmaşık ortamlarda bile size bağlantı sağlayan bir 4G dongle olan bir DJI Hücresel Modülü ekleme seçeneğidir. Lütfen 4G kullanılabilirliğinin ülke ve bölgeye göre değiştiğini unutmayın.

DJI RC Plus'ın En Önemli 5 Özelliği

Teftiş görevlerinde çok önemli roller oynamaya başladığından, onları doğru aksesuarlarla birlikte kullanmak önemlidir. DJI RC Plus, acil durum ekiplerinin ve varlık yöneticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için sıfırdan tasarlanmıştır. Tehlikeli koşulların üstesinden gelecek kadar sağlam, durumsal farkındalığı artıracak özelliklerle dolu ve kullanımı tarihteki tüm Enterprise drone RC’lerinden daha sezgisel.

 

Ayrıca Bakınız: DJI Endüstriyel Dronları

 

Ayrıca Bakınız: DJI Matrice 350 RTK Drone Çözümleri

Yorumlar