20 Mart 2023

AGROTOD- Otomatik Dümenleme Sistemi

20 Mart 2023

153

AGROTOD- Otomatik Dümenleme Sistemi

Otomatik Dümenleme Sistemi

Dünyanın içinde bulunduğu problemler tarımda verimliliğin arttırılmasını kaçınılmaz bir noktaya getirmiştir. Artan dünya nüfusu beraberinde yüksek gıda tüketimine sebep olmuş ve üretim bu ihtiyacı karşılayamaz konuma gelmiştir. Fazla üretim ihtiyacı için tarımın yanında teknolojiyi fazlasıyla kullanarak akıllı tarım sistemlerini tarım dünyası ile iç içe konuma getirdik. Otomatik dümenleme sistemi tam da bu ihtiyaç doğrultusunda ortaya çıkmıştır. Otomatik dümenleme sistemi günümüzde giderek daha yaygın bir hale gelmektedir. Firmamızın ürünü olan AGROTOD Tam Otomatik Dümenleme sistemi ile beraber çiftçimize daha kolay ve daha hassas tarımın kapılarını açıyoruz. AGROTOD insandan kaynaklanan hataların ortadan kalkması için geliştirilmiş akıllı bir sistemdir. İş gücü ve zamandan tasarruf sağlamanızı sağlayan sistem aynı zamanda sıra kaybının önüne geçerek maksimum verim sağlamanıza da olanak sağlıyor.

Agrotod-Otomatik Dümenleme Sistemi

AGROTOD Tam Otomatik Dümenleme sistemi sizin daha önceden sisteme tanımladığınız tarım arazisinde belirli bir rotada +- 2 cm hassasiyette traktörünüzün düz gitmesini sağlayan bir sistemdir. Bu başarısını traktörünün kabinin üzerine takılan GNSS kutusundan ve Dronmarket Ar-Ge mühendislerinin üretmiş olduğu eşsiz yazılımdan almaktadır. GNSS verileri sayesinde her arazide kesintisiz çalışma kolaylığı sağlayan bu sistem aynı zamanda yaklaşık %15 yakıt ve tohum tasarrufu yapmanıza da olanak sağlıyor.

AGROTOD Tam Otomatik Dümenleme sistemi sayesinde ilaçlama ve gübreleme yaparken sıraların üst üste gelmesi gibi durumları ortadan kaldırdığı için kullandığınız ürünlerde de tasarruf sağlamanızı sağlıyor. Böylelikle doğaya saygılı davranarak çevre kirliliğinin de önüne geçmiş oluyoruz.

Agrotod-Otomatik Dümenleme Sistemi

AGROTOD Tam Otomatik Dümenleme sistemi internetin olduğu bölgelerde +- 2 cm hassasiyette size çalışma kolaylığı sağlamaktadır. İnternetin bulunmadığı bölgelerde GNSS uydularının L-Bandını kullanarak +- 4 cm hassasiyette çalışmanıza olanak sağlıyor. İnternet bağlantısına muhtaç kalmak istemiyorsanız, sistemimizin çalışması için bir sabit noktası belirleyip o noktaya bir GNSS alıcısı koyarak da çalıştırabiliyoruz. Bu koymuş olduğumuz sabit GNSS uydu alıcısı sayesinde internete ihtiyacınız olmadan kesintisiz hassas konumsal veri akışını sağlayıp tarlanızda rahatlıkla çalışabiliyorsunuz.

 

Ayrıca Bakınız: AgroTOD- Otomatik Dümenleme Sistemi 

 

Ayrıca Bakınız: DJI Agras T10 Zirai İlaçlama Dronu

 

 

Yorumlar