24 Ağustos 2021

DJI, Dronerları sevindirecek yeni bir yazılım yayınladı !

24 Ağustos 2021

178

DJI, Dronerları sevindirecek yeni bir yazılım yayınladı !

DJI’dan Drone kullanıcılarını mutlu edecek bir haber geldi !

 

DJI’ın tanıttığı yeni uygulama sayesinde Drone kullanıcıları artık sosyal bir platform üzerinden iletişime geçip, Drone teknolojilerini daha yakından takip edebilecek.

 

Teknolojinin hızla geliştiği dünyada, son 10 yılda hayatımızda önemli bir yer edinen bir gerçek var: Sosyal ağ. Günümüzde artık herşey için bir sosyal ağ bulmak mümkün; arabalar, oyunlar ve benzeri hobiler. Bu durumun farkında olan DJI, yeni bir atak yaparak DJI+Discover isimli yeni bir uygulamayı kullanıcıların hizmetine sunmuş durumda. AppStore ve Android marketten ücretsiz olarak indirilebilen bu yazılım sayesinde kendi kişisel hesabınızı yarattıktan sonra, diğer Droner’larla iletişime geçebilir, modeller hakkında bilgilerinizi paylaşabilir veya deneyimli kullanıcılardan yardım alabilirsiniz.

 

Sadece Droner’ları birbirine bağlayan bir ağ olmamakla beraber, DJI+Discover yazılımı bir çok fonksiyonel özelliği de beraberinde getirmekte. Yeni Dronerlarla tanışabileceğiniz gibi, eğer yetenekli bir Droner iseniz, video veya fotoğraf ilanları vererek bu yazılım sayesinde para bile kazanabilirsiniz. Yani bu yazılım aynı zaman bir reklam aracı olarakta görev görmekte. Buna ek olarak bulunduğunuz lokasyona ait bir haritayı ekranınızda gösteren bu uygulama, size en yakın Dronelarıda çeşitli pin sembolleri ile göstermekte. (Tabi Dronerların bu yazılımı kullanmaları şart) Kullanıcı seçme imkanını tanıyan bu yazılım sayesinde, tüm/hobi veya profesyonel amaçlı olarak Drone teknolojileriyle uğraşan kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

 

Öte yandan, belirtmekte fayda gördüğümüz bir husus var. DJI+Discover uygulaması şu an için sadece Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya ve Avusturalya’yı kapsamakta. Ancak Drone teknolojisinin ülkemizde hızlı bir şekilde yaygınlaştığını düşündüğümüzde, Türkiye’ninde yakın bir zamanda bu ülkeler arasına gireceğini umuyoruz.

 

Yorumlar