13 Haziran 2022

DJI Matrice 30 Serisi, Hibrit Yükler için Yeni Standart

13 Haziran 2022

182

DJI Matrice 30 Serisi, Hibrit Yükler için Yeni Standart

DJI Enterprise Drone Hizmetlerinde Efektif Çözüm;

DJI Enterprise, DJI Matrice 30 Serisi Drone, RC Plus Kumanda, H20N Kamerayı ve çok daha fazlasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

 

 

DJI Enterprise Matrice 30 T

 

DJI, M30 ve M30T’nin yanı sıra RC Plus denetleyici ve DJI Pilot 2, güncellenmiş FlightHub 2 ve H20N faydalı yük kamerası da dahil olmak üzere diğer birçok ürün ve yükseltmeyi içeren en son kurumsal teknoloji yeniliklerini ve Matrice 30 Serisini duyurdu.

 

M30 ve M30T, çoklu gelişmiş kameralar tarafından sağlanan eşsiz görsel kapasiteye ve oldukça üstün bir performans düzeyine sahip güçlü drone’lardır. DJI, herhangi bir işi daha hızlı, daha akıllı ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir araç geliştirmeye odaklandı. M30 Serisi dronlar, yüksek irtifalarda ve aşırı sıcaklıklarda yüksek çözünürlüklü görüntüler toplayabilir; sağlam, taşınabilir ve güvenilir olacak şekilde üretilmiştir.

 

 

DJI‘nin amiral gemisi seviyesindeki özelliklerine sadık kalarak, M30 ve M30T’nin her birinde 12 MP geniş kamera ve 48 MP yakınlaştırma kamerası ve 1.200 m’ye (yaklaşık 4.000 ft.) kadar olan nesneleri algılayabilen bir lazer telemetre bulunur. Gelişmiş gece ve düşük ışık operasyonları için tasarlanan M30T, radyometrik bir termal kamera ve birden fazla gece çekimi yapan ve bunları tek bir net görüntüde birleştiren akıllı düşük ışık kapasiteleriyle birlikte gelir. Bu özellikler, diğer kullanımların yanı sıra gece arama ve kurtarma, yangınla mücadele ve çevreleme için idealdir. Her iki drone da 20x’e kadar yakınlaştırma kapasitesine, aşırı sıcaklıklarla başa çıkmak için bir IP55 derecesine sahip ve 7000 m (yaklaşık 23.000 ft.) yüksekliğe ve saatte 50 mil maksimum hıza kadar uçabiliyor.

 

 

 

 

 

Entegre faydalı yüklere sahip olmasına rağmen, Matrice 30 Serisi, spot ışıkları, hoparlörler, gaz dedektörleri, paraşütler ve daha fazlası dahil olmak üzere üçüncü parti faydalı yük geliştirme için PSDK entegrasyonunu desteklemeye devam edecek.

 

 

DJI, ortamdan bağımsız olarak uçuş süresini ve kullanımını uzatarak drone operasyonlarında devrim yapmak istiyor. Yeni Matrice 30 Serisi dronlar, 41 dakikaya kadar uçuş süresi sunan iki adet TB30 akıllı pil ile donatılmıştır. TB30 pillerin kendi kendini ısıtma özelliği, M30’un aşırı soğuk ortamlarda işlevsel kalmasına yardımcı olur. DJI, M30 Serisi kitin bir parçası olarak, 4 çift TB30’u üç farklı düzeyde şarj edebilen BS30 akıllı pil istasyonunu piyasaya sürdü: standart, depolama ve uçmaya hazır. Her seviye farklı şarj kapasitelerini korur:

Standart: Pilleri 30 dakikada %90’a kadar şarj eder.

 

Depolama: Daha uzun bir kullanım ömrü ve genel sağlık için pilleri %50’de tutar.

 

Göreve Hazır : Çalışma sırasında anında çalışırken değiştirme için tam şarjı korur.

 

DJI RC Plus Denetleyici

 

 

DJI‘nin duyurduğu sadece bu değil daha iyi bir pilot deneyimi için DJI, güneşin altında bile keskin, net, ultra parlak, kritik görev ayrıntıları sunan IP54 dereceli, yüksek çözünürlüklü, geniş ekran denetleyicisi DJI RC Plus‘ı piyasaya sürdü. RC Plus, tek bir şarjla altı saatlik ekran süresiyle 15 km’ye (9,3 mil) kadar sabit bir bağlantı sunar. RC Plus denetleyicisi birlikte, temel uçuş öncesi kontrol listeleri, telemetri bilgileri ve çok daha fazlasını sağlayan orijinal ekran ara yüzünün güncellenmiş bir sürümü olan DJI Pilot 2 gelir.

M30 Serisi gelişmeler DJI’in kurumsal tekliflerinde devrim yaratırken, mevcut M300 filolarının kullanıcıları, DJI’in M30 Serisinin inanılmaz gece ve termal görüntülerine ayak uydurmak için bir yük seçeneği geliştirdiğini öğrenmekten heyecan duyacaklar.

 

 

 

 

H20T’nin bir yükseltmesi olan H20N, geniş ve yakınlaştırma kameralarına yerleştirilmiş entegre yıldız ışığı sensörleriyle tasarlanmıştır. Yıldız ışığı sensörleri, daha net gece görüntüleri yakalamak için gece gökyüzünde ay ve yıldızlardan yayılan minimum ışıktan yararlanır.

Endüstriyel Dronlarla ilgili,Drone’lar: Şimdi ve Gelecekte bağlantıdaki yazımıza da bir göz atmak isteyebilirsiniz.

 

 

Yorumlar