24 Ekim 2022

DJI MAVIC 3 ENTERPRISE: Mavic Serilerindeki Güncel Kurumsal Drone

24 Ekim 2022

175

DJI MAVIC 3 ENTERPRISE: Mavic Serilerindeki Güncel Kurumsal Drone

DJI, hem kişisel hem de ticari dronların sınırlarını sürekli olarak geliştirerek ve en son sürüm olarak öne çıkardığı Mavic 3 Enterprise modeli ile karşımıza çıkıyor. Yeni Mavic 3 Enterprise Serisi, küçük ticari dronlar için yeni endüstri standartları belirleyerek size her zamankinden daha güçlü ve çok yönlü bir kurumsal dron sunuyor. Mavic 3E modeli ile haritalama ve ölçme görevlerini daha verimli bir şekilde gerçekleştirilebilir bir hale gelirken; Mekanik deklanşör ve 56x Zoom kamerası her zaman mümkün olan en net ve en ince ayrıntıları almanızı sağlıyor. Dahili olmayan ve sonradan entegre olan RTK modülü ile görevinizin olabildiğince sorunsuz geçmesini sağlamak için santimetre düzeyinde doğruluk sağlıyor. Seri iki drondan oluşuyor: Mavic 3 Enterprise ve Mavic 3 Thermal dronları. Gece operasyonları, arama ve kurtarma görevleri, denetimler ve yangınla mücadele uygulamaları için termal drone mükemmel ve güçlü bir kaynak olarak karşımıza çıkıyor. DJI M3T‘nin yakınlaştırma kamerası ile etkin noktaları tespit edebilecek, sıcaklık okumaları gerçekleştirebilecek ve yan yana görünümleri karşılaştırabileceksiniz. Bu özelliğiyle günün hangi saatinde olursa olsun yapraklar, nokta sızıntıları arasında kayıp kişileri bulmayı ve ayrıntıları görmeyi mümkün kılıyor.

TAŞINABİLİR, HAFİF TASARIM

DJI dronlarının çoğu mümkün olduğunca kompakt ve taşınabilir olacak şekilde tasarlanırken; bu özelliğiyle dronu uzak hedeflere veya yüksek dağ sıralarına yürüyüş yaparken bir çanta veya sırt çantasına kolayca koymanıza olanak tanıyor.  Mavic 3 Enterprise Serisi, size tek elde tutularak taşınabilen, moder bir cihaz olarak kolaylıklar sağlıyor. İster yeni bir pilot olun ister DJI dronları kullanma konusunda yılların deneyimine sahip olun, M3E serisi sizlere kolaylık ve üstünlük sağlayacaktır.  Bunun nedeni havada daha uzun süre kalmasını ve uzun süreli görevlerde çalışmasını sağlayan şık, enerji tasarruflu tasarımıdır.

ÜSTÜN KAMERA PERFORMANSI

Mavic 3E ve Mavic 3T Modellerinin her biri onları farklı vizyonlara uygun hale getiren kendi farklı kamera özelliklerine sahiptir.  Mavic 3E ile geniş açılı, 20 MP, 4/3 inçlik bir CMOS sensöre sahip olacaksınız ve bu da hızla araştırma yapmanızı sağlayacak.  Bu güçlü kamera hareket bulanıklığını azaltacak ve 0,7 saniyede hızlı aralıklı çekim yapmanızı sağlayacak mekanik bir deklanşöre sahiptir. Ayrıca 130 Mbps’de 4K video ve 70 Mbps’de FHD video çekiyor.

DJI M3E, haritalama ve ölçme görevlerini hiç olmadığı kadar verimli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan inanılmaz özellik seti sayesinde Yer Kontrol Noktalarına da ihtiyaç duymaz. DJI M3E’nin geniş açı kamerası, akıllı düşük ışık moduyla birlikte geniş sensör kabiliyeti olarak 3,3 µm piksel kullanılıyor, bu size gelişmiş düşük ışık performansı sağlamak için birlikte senkronize olarak çalışıp ve günün hangi saatinde çekim yapıyor olursanız olun çeşitli ışık koşullarında çekim yapmanıza olanak tanır.  Mavic 3E ayrıca uzaktaki ayrıntıları kolaylıkla görmenizi sağlayan 56x maksimum hibrit yakınlaştırmayı destekleyen 12 MP yakınlaştırma kamerası içeriyor.

DJI M3T, görünmeyeni görmenize yardımcı olmak için birlikte çalışan hem termal hem de yakınlaştırma kamerası ile karşımıza çıkıyor. Mavic 3T, 85 Mbps’ de 4K video ve 30 Mbps’ de FHD video çekebilen geniş açılı 48 MP 1/2 inç CMOS sensör kullanır. Mavic 3T’ nin çift termal ve yakınlaştırma kameraları ile aynı anda bölünmüş ekran üzerinden görüntülenebilir ve kullanıcının termal ile RGB görüntüleri karşılaştırmak için 28x sürekli yan yana yakınlaştırma yapmasına olanak sağlıyor. Mavic 3T’nin termal kamerası, termal görüntülemenin daha ince ayrıntılarını belirlemenize yardımcı olabilecek 640 x 512 30Hz çözünürlüğüne sahiptir.  Kullanıcının hedefleri belirlemesine ve anlık kararlar vermesine yardımcı olmak için nokta ve alan sıcaklığı ölçümü, yüksek sıcaklık uyarıları, renk paletleri ve izotermleri kullanılır.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

Mavic 3 Enterprise Serisi, uçuşunuzu her zamankinden daha güvenli hale getiren çok yönlü algılama ile karşımıza çıkıyor. Her iki tarafta da herhangi bir kör nokta olmadan herhangi bir yöndeki engellerden kaçınmanıza izin veren geniş açılı lenslerle donatılmıştır. Özel uçuşunuzun ihtiyaçlarına göre fren mesafesini ve yakınlık uyarılarını bile ayarlayabilir olması, nesnelere daha geniş bir görüş alanı vermek veyahut DJI M3E‘ nin daha da yakınlarda görevleri gerçekleştirmeyi sağlamak istiyorsanız, onu tam özelliklerinize göre özelleştirmenize olanak tanır.

ESKISINDEN DAHA FAZLA VE DAHA UZUN UÇUN;

DJI M3E serisi ile dronu her zamankinden daha uzağa ve daha uzun süre uçurabilirsiniz. Mavic 3 Enterprise Serisi, misyonunuzu ihtiyaçlarınıza göre genişletmenize olanak tanıyan maksimum 15 km (FCC) { Türkiye şartlarında 8 km} iletim mesafesine sahiptir. Dört antenli O3 Enterprise Gelişmiş iletim teknolojisi sayesinde karmaşık durumlarda daha da güvenilir bir bağlantıya sahip olacaksınız. Bu özelliğiyle çok fazla parazit sinyali olan bir şehirde uçuyorsanız, veri erişimini veyahut dronu kaybetme konusunda endişelenmenize gerek olmayacağı anlamına gelir.

TAM YAZILIM PAKETI

———————————————————————————————————————————

Mavic 3 Enterprise Serisi; ölçme, haritalama ve yangınla mücadele görevlerini gerçekleştirmenize yardımcı olan eksiksiz bir yazılım paketi ile de karşımıza çıkıyor.

———————————————————————————————————————————

DJI TERRA

Haritalama görevi için öne sürülen DJI Terra, tamamen işlevsel bir haritalama yazılımı olarak çalışan mükemmel bir yardımcı kaynaktır. Görev planlamasından 2D ve 3D modellerin işlenmesine kadar her şeyi gerçekleştirmek için DJI Terra’ yı kullanabilir ve göreviniz için kullanabileceğiniz güvenilir bir arazi haritası verebilirsiniz.

DJI PILOT 2

Güncellenmiş DJI Pilot 2 uygulaması ile daha güvenli bir uçuş ve daha üretken bir pilot işlevi sağlayan yeniden tasarlanmış bir uçuş arayüzüne sahiptir. Tek bir dokunuşla dronu ve kamera kontrolü için kontrolcülere kolayca erişebilir, bu da anlık bir karar vermek için gereken süreyi kısaltır. Uçuş bilgilerinin ve navigasyon verilerinin net sunumunun yanı sıra çeşitli farklı rota türleri için destek sayesinde kullanıcı deneyimi daha da iyileştirildi.

DJI FLIGHTHUB 2

DJI Flighthub 2 ile filonuzun dron operasyonlarını yalnızca buluta dayalı olarak hepsi bir arada yönetimine sahip olacaksınız. Bu yazılım gerçek zamanlı güncellemeleri ve verileri anlık aktarmayı destekler, bu da görevinizi destekleyecek kesintisiz bir yerden ağ ortamında operasyonlarınızı yönetmenize sinerji sağlar. DJI Flighthub 2 yazılımıyla her türlü denetimi kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olmak için görev yönetimi ve rota planlaması sağlar.

 

Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayın !

Yorumlar