24 Ağustos 2021

DJI’ın Yeni Tarım Dronu , DJI Agras T16

24 Ağustos 2021

674

DJI’ın Yeni Tarım Dronu , DJI Agras T16

DJI, standartlaşmış 10 Litre taşıma kapasitesini bu ürünle beraber saf dışı bırakıyor ve 16 litrelik bir taşıma kapasitesi ile beraber T16 İlaçlama Dronunu bizlere sunuyor. Güçlü yazılım donanımıyla , AI Motoru ve 3D Mission Planner özelliği ile tamamen yeni seviyede bir ilaçlama dronu olan T16 Dronmarket’te..

 

 

Tamamen yeni modüler tasarımı ile beraber hafızalara kazınmış olan ‘’Agras’ın montajı zor’’ cümlesini bu ürünle beraber unutabiliriz.Ayrıca IP67 derecesi dronun ana bileşenleri için güvenli bir koruma sağlıyor. Hafif ve bi o kadarda dayanıklı olan karbonfiber kompozitlerden oluşan gövdesi sizleri tamamen güvende hissettirecektir, katlanabilir tasarımı ile kolların açık olduğu boyutunun sadece %25 ine dönüşüyor ve bu sayede taşınabilirlik açısından mükemmel bir hal alıyor. DJI Agras MG serisine istinaden en önemli farklarından birisi batarya değişimi, bataryası üst kısmından takılabilen T16 tarlası büyük olanlar için bir mucizeye dönüşüyor.

 

 

İlaç kısmına gelirsek de yazımızın üst kısmında bahsettiğimiz 16 Litrelik taşıma kapasitesi 6.5 Metreye kadar püskürme yapabiliyor. Püskürtme sisteminde 4 iletim pompası ile maksimum 4,8L/Dk püskürtme hızına sahip 8 fıskiye bulunuyor. T16 Saatte 24.7 Dönüm (10 Hektar) arazi ilaçlayabiliyor.

 

 

MG Serisine Oranla Daha Güvenli!

 

T16 , Çift IMU , Barometreye sahip ve uçuş güvenliğini sağlamak için bir radar benimsiyor. T16, DBF Teknolojisine sahiptir. Sizin arazinizin 3B nokta bulutunu görüntüler ve engelleri algılar.

 

Ayrıca T16 , ihtiyacınıza göre bir mod sunuyor , DJI Terra modunda gerçek zamanlı 3B model üzerinde bir çalışma alanı oluşturarak ağaçlı, yamaçlı arazinizde rahatça uçuş yapabilirsiniz.

 

Şimdi de DJI Agras İlaçlama Dronlarının Karşılaştırmasını Yapalım..

 

Bütün Tarım Dronlarımızı İncelemek İçin Tıklayınız.. 

Yorumlar