24 Ağustos 2021

En küçük optik zoom`a sahip drone DJI Mavic 2 Enterprise Zoom

24 Ağustos 2021

241

En küçük optik zoom`a sahip drone DJI Mavic 2 Enterprise Zoom

Mavic 2 Enterprise Blog

Mavic 2 Enterprise Zoom’un Özelliklerine Bakalım

Kullanıcı Kitlesi

Mavic 2 Enterprise , isiminin de belirttiği gibi iş ve endüstri için uygundur – kamu hizmeti, denetim, arama ve kurtarma, yangın müdahalesi ve kolluk kuvvetleri için idealdir.

Mavic 2 Enterprise Blog

Kompaktlık

Evet, toza ve darbeye dayanıklı çantasıyla en küçük dron olma özelliğini taşıyan Mavic 2 Zoomsahada kolayca taşımaya olanak sağlarken sizlere en büyük avantajı olan akıllı uçuş modu özelliğiyle güvenlice uçuş yapmanızı sağlayacaktır.

Mavic 2 Enterprise Blog

Spot Işığı

Mavic 2 Enterprise Zoom, 2.400 lümen parlaklığa sahip çift spot ışığı, operatörlerin karanlık veya düşük ışıklı alanlarda görev yapmalarına yardımcı olur. Spotlight, arama ve kurtarma ve denetim uygulamaları için idealdir.

Mavic 2 Enterprise Blog
Hoparlör
Mavic 2 Enterprise Zoom,100 desibel (1 metre mesafe) ses çıkışına sahip bir hoparlör, pilotların isteğe bağlı olarak özel ses kaydı oynatmasına izin vererek yakındaki kişilere hayat kurtaran acil durum işlemleri sırasında kritik olabilecek bir iletişim kanalı sağlar.
Mavic 2 Enterprise Blog

Anlık Konum Gösterme

M2E, bir sırt çantasına veya hatta bir bel çantasına sığabilecek kadar küçük olmasının yanı sıra, Occusync 2.0 ve hoparlörüyle, afete maruz kalmış kişiler ile iletişim kurabilirsiniz. Bu, yardım bekleyen kişiyle iletişiminizi büyük ölçüde artıracak, yardım bekleyen kişilere müdahale süresini azaltacak ve daha az ekipman & personel ile daha geniş bir alanı etkin bir şekilde izleme imkanı verecektir.

Zoom Özelliği

Mavic 2 Enterprise dronunun en büyük özelliği zoom. 6x yakınlaştırma sayesinde dronu tehlikeye atmadan istediğiniz veriler elinizin altında.

Kendinden Isıtmalı Batarya

Mavic 2 Enterprise, kendinden ısıtmalı bataryası sayaseinde sizlere en zorlu koşullarda dahi kullanım imkanı vermektedir

Mavic 2 Enterprise Blog

Büyük Hafıza ve Yüksek Güvenlik

Mavic 2 Enterprise, üzerinde ekstra bir hafıza kartı takmadan 10.000 yüksek kaliteli fotoğrafı saklayabilecek hafıza kapasitesine sahip yüksek hızlı dahili hafızası bulunmaktadır.

Mavic 2 Enterprise Blog

Uzun Uçuş Süresi

Geliştirilmiş özellikleriyle beraber Mavic 2 Enterprise Zoom 25 dakikaya kadar uçuş süresi sunmakta.

DJI Mavic 2 Enterprise Zoom
Kompakt Optik Zoomlu Drone
Kurumsal düzeyde kalite için ilk tercih!
Ürüne Git
DJI Mavic 2 Dual Termal Kameralı Drone
Kompakt Termal Kameralı Drone
Termal görüntüleme çözümü!
Ürüne Git

Yorumlar