dronmarket

24 Ağustos 2021

DJI Mini 2: Uzun Menzil ve 4K Video

24 Ağustos 2021

172

DJI Mini 2: Uzun Menzil ve 4K Video

DJI ALİESİNİN YENİ ÜYESİ MİNİ 2

DJI’ ın bütün isteklere cevapvermeye çalıştığı bu ürün özellikle başlangıç ve orta seviyedeki droneseverlerin beklentisini fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor. Şimdi istersenizbiraz ayrıntıya girelim. 
OcuSync 2.0

DJI Mini 2 de bizi en çokheyecanlandıran özellik OcuSync 2.0 olarak karşımıza çıkıyor. 10km gibi uzun birmesafeden video aktarımı yapması ve pilot ile drone arasında kontrolün bu kadaryüksek olması DJI Mini 2 yi bir adım öne taşıyor.

4K, 30 FPS VİDEO ve RAWRESİM

Hava videografisiiçin drone’nun saniyede 30 karede 100 Mbps’de 4K video çekebilmesi enşaşırtıcı yeniliklerinden biri olmuş. Üstelik herhangibir 4K değil, bu drone verileri MicroSD karta 100 Mbps hızında yazan biryapısıyla, hava fotoğrafçılığı ve videografi söz konusu olduğunda,DJI Mini 2 tam size göre, Mini 2, 3 eksenli oturtulmuş bir gimbal ve JPEG veRAW / DNG’de görüntüler çeken 12MP sensöre sahiptir ve en güzel fotoğraflarıoluşturmanıza yardımcı olur. DJI Mini HDR fotoğrafoluşturmak için üçlü otomatik pozlama desteklemesi görüntüleri çekmenize izinverir.

DAHA FAZLA GÜÇ DAHAFAZLA DAYANIKLILIK

Yeni DJI Mini 2, saatte 29-38 km rüzgarlaradayanabilir ve maksimum 4.000 metre yükseklikte kalkabilir, böylece rüzgarlıbir sahil şeridinde veya bir dağ ormanının yukarısında uçarken bileçekimleriniz sabit kalır. 31 dakikalık min havada kalış süresi, akıllı modlarve hızlı çekimleri ile eşşiz bir deneyim katıyor drone severlere DJI Mini 2

DJI MİNİ 2 AKSESUAR

DJI Mini 2 için yeni ve güncellenmiş aksesuarlar,boyutundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur.Bu aksesuarlarşunları içerir:

  • 360 ° Pervane Muhafazaları: Tüm pervaneleri tamamen kaplayan pervane muhafazaları ile DJI Mini 2’yi daha da güvenli hale getirin.
  • DJI Mini Bag +: Renkli ve şık yeni taşıma çantası, kıyafetinize şıklık katar.
  • Şarj Göstergesi Kasası: DJI Mini 2’nizi aydınlatılmış, şeffaf bir çan kavanozda gösterin.
  • DIY Yaratıcı Kiti: Kendi resminizi oluşturmak için Mini 2’nizi özel çıkartmalarla veya boş etiketlerle kişiselleştirin.
  • Snap Adaptörü: Mini 2’nin üstüne takılan ve üzerine mesajların yazılabileceği küçük bir LED ekranın eklenmesine izin veren bir adaptör.

 

 

 

Yorumlar