dronmarket

24 Ağustos 2021

Emlid Haritalama (GNSS) Cihazı

24 Ağustos 2021

158

Emlid Haritalama (GNSS) Cihazı

Saniyeler İçinde Bir Düzeltme

Reach RS2 saniyeler içinde sabit bir çözüm elde eder ve zorlu koşullarda bile güçlü performansı korur. RTK’da 60 km’ye ve PPK modunda 100 km’ye kadar olan mesafelerde santimetre doğruluğu elde edilebilir.

PPP Desteği

RINEX ham veri günlükleri PPP hizmetleriyle uyumludur, böylece artık dünyanın herhangi bir yerinde santimetre bazında hassas sonuçlar elde edebilirsiniz.Çevrimiçi hizzmette RINEX dosyalarını işleyen ve mutlak doğrulukta pozisyon alın.

Dahili 3.5G Modem

Reach RS2, 2G yedek ve küresel kapsama alanına sahip , güç tasarruflu 3.5G HSPA modeme sahiptir. Artık düzeltmeler, telefonunuzdaki bir internet bağlantısına dayanmadan, NTRİP üzerinden bağımsız olarak erişilebilir veya yayınlanabilir.

Tek Şarjla 22 Saat Dayanım

Veri kaydederken 22 saate kadar özerk çalışma ve soğuk havada bile 3G gezici olarak 16 saate kadar çalışır. Yedek pil taşımanıza gerek kalmıyor. REACH RS2, bir USB şarj cihazında , Powerbank, USB-C üzerinden şarj edilebilir.

YER ÖLÇÜMÜ REACHVİEW İLE:

Hem Android hem de iOS için mevcut olan veri toplama için en kullanıcı dostu yazılım. ReachView ile, bir baz istasyonu kurmak, RINEX verilerini günlüğe kaydetmek ve NMEA çıkışını yapılandırmak gibi Reach alıcılarının puanlarını toplayabilir ve paylaştırıp tüm özelliklerini kontrol edebilirsiniz.

Nokta toplama:

Projeler oluşturun, Puanları kaydedin ve endüstri standardı formatlarda dışa aktarın.

Dosya Biçimleri:

DXF,CSV, Geo JSON, ESRI şekil dosyası

Sınır Belirleme

Sınır belirleme, noktaların tam fiziksel konumlarını bulmak için kullanır. Reachview’de toplanır veya Başka bir CAD,GIS yazılımlarından içe aktarılabilir. REACH view deki sınır belirleme işleminin iki adımı vardır: Harita görünümü ve hedef merkezi. Haritanın amacı ,uzun mesafelerdeki noktalara Gitmenize yardımcı olmaktır. CSV,DXF ve Geojson.

RINEX’te Oturum Açma:

Ham verileri, konumu ve temel düzeltme günlüklerini kaydedin. Ham verileri, konum ve taban düzeltme günlüklerini kaydedin.RAW verilerinin nokta toplanması ve kaydedilmesi bağımsız süreçlerdir ve aynı anda kullanılabilir.PPK için versiyonumuzu sunuyoruz. 16GB Depolama & 160+Gün 1Hz Kayıt

OPUS için PPP:

RINEX ham veri günlükleri PPP hizmetleriyle Böylece dünyanın herhangi bir yerinde santimetre hassas sonuçlar elde edebilirsiniz. Çevrimiçi hizmette RINEX dosyalarını işleyin ve mutlak doğrulukla pozisyon alın.

Baz İstasyonu Olarak NTRIP veya Başka Bir Erişim:

Erişim RS2 bir düzeltme kaynağı olarak bir baz istasyonuna ihtiyaç duyar. Bu RTK ve PPK’da santimetre doğruluğu için bir gerekliliktir. Baz ünite başka bir Reach RS2 alıcısı veya bir NTRIP hizmeti olabilir. VRS de desteklenmektedir. Reach RS2, herhangi bir bağlantı üzerinden diğer Reach alıcılarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır.

Giriş Çıkış Düzeltmeleri: Arayüzler :

TCP,LoRA, Bluetooth, RS-232, NTRIP

Biçimleri :

RTCM3

Bir Tabandan Maksimum Mesafe

RTK’DA60 Km’den fazla PPK’da 100 Km PPPİle dünya üzerindeki herhangi bir yer.

TEKNİK ÖZELLİKLER:

BOYUT: 126X126X142 mm KONUMLANDIRMA:

AĞIRLIK: 950GGram

STATİK: H: 4 mm+0,5ppm V: 8 mm+1ppm

BAĞLANTI: LORA RADİO PPK: H: 5 mm+0,5ppm V:10 mm+1ppm

FREKANS ARALIĞI: 868/915 MHZ RTK: H: 7 mm+0,5ppm V:14 mm+1ppm

GÜÇ: 1000 mw (8km’ye kadar)

GÜNCELLEME HIZI: 10Hz GPS/5Hz GNSS

DÜZELTMELER:GNSS: NTRIP, VRS, RTCM3 GPS/QZSS L1C/A,L2C

POZİSYON ÇIKŞI:GLONASS L1OF, L2OF NMEA, LLH, XYZBEİDOU B1I/B2I

KANAL SAYISI: 184 GALİLEO E1-B/C E5b

Yorumlar