5 Haziran 2024

Mavic 3 Enterprise Drone iİle Her Gün Çalışın

5 Haziran 2024

29

Mavic 3 Enterprise Drone iİle Her Gün Çalışın

Mavic 3 Enterprise Serisi, küçük ticari drone’lara yönelik endüstri standartlarını yeniden tanımlıyor. Mekanik deklanşör, 56x zoom kamera ve santimetre düzeyinde hassasiyet sağlayan RTK modülüyle Mavic 3E, haritalama ve görev verimliliğini yeni boyutlara taşıyor. Bu modelin termal versiyonu yangınla mücadele, arama kurtarma, araştırma ve gece operasyonları için mevcuttur.

Mavic 3T’nin termal kamerası 640×512 çözünürlüğe sahiptir ve hedeflerinizi bulmanıza ve hızlı kararlar almanıza yardımcı olmak için nokta ve alan sıcaklığı ölçümünü, yüksek sıcaklık uyarılarını, renk paletlerini ve izotermal desteği destekler.Hem Mavic 3E hem de Mavic 3T, önemli ayrıntıların uzaktan görüntülenmesi için maksimum 56× hibrit yakınlaştırmayı destekleyen 12 MP yakınlaştırma kamerasıyla donatılmıştır.

Bu kompakt ama çok güçlü drone’dan neler bekleyebilirsiniz?

Mavic 3 Enterprise Serisi, en riskli işleri çok fazla zaman kaybetmeden gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Geniş alanları ve ulaşılması zor senaryoları tam olarak kapsayabilme yeteneğine sahip olmakla birlikte, kompakt ve taşınabilir olması avantaj sağlar.

Basitleştirilmiş ve kompakt Mavic 3 Enterprise Serisi tek elle taşınabilir ve her an uçmaya hazırdır. Hem yeni başlayan hem de deneyimli pilotlar için mükemmel olan bu araç, uzun görevleri yerine getirmek üzere tasarlandı.

Dayanıklılık için optimize edilmiş piller

45 dakikalık uçuş süreleri, tek bir uçuşta 2 kilometre kareye kadar araştırma yapmak için her görevde daha fazla yer kaplamanıza olanak tanır. Pilleri 100W şarj hub’ıyla hızlı şarj edin veya drone’yu doğrudan 88W hızlı şarjla şarj edin.

Mavic 3T ile daha iyi özellikler ve avantajlar

DJI Mavic 3 Enterprise Drone

Drone’lar aracılığıyla yapılan hava termografisi, güneş enerjisi denetimleri için güvenli, verimli ve yüksek kaliteli veri toplama yöntemleri sağlayan ideal denetim çözümü haline geldi.

Geniş – Eşdeğer odak uzaklığı: 24 mm, 48 MP

Yakınlaştırma – Eşdeğer odak uzaklığı: 162 mm, 12 MP, 56 × hibrit yakınlaştırma

Termal – DFOV: 61°, eşdeğer odak uzaklığı: 40 mm, Çözünürlük 640 × 512

DJI Mavic 3 Enterprise Serisi hassas ölçümleri destekliyor mu?

DJI Mavic 3E, RTK modülüyle donatıldığında hassas ölçümleri destekler. DJI Mavic 3T’yi RTK modülüyle donatmak konumlandırma doğruluğunu garanti etmez.

DJI Pilot 2 – Yazılım güncellemeleri M3T drone’nun verimliliğini artırıyor

Pilotluk verimliliğini ve uçuş güvenliğini artırmak için tasarlanmış, yenilenmiş bir Kurumsal uçuş arayüzü. Drone ve faydalı yük kontrollerine tek dokunuşla kolayca erişilebiliyor. Uçuş ayrıntılarının ve navigasyon bilgilerinin net bir şekilde görüntülenmesi, birden fazla rota türü desteğinin yanı sıra kullanıcı deneyimini geliştirir.

DJI Pilot 2 güncellemeleriyle, M3T drone kullanan pilotların artık her ara noktadan sonra uçağın yönünü ayarlamasına gerek kalmıyor, bu da uçuş sınırlarının bir uçuş sınırındaki tüm çizgileri kapsayacak kadar geniş olup olmayacağı konusundaki şüpheyi ortadan kaldırıyor. Ayrıca güncelleme, belirli bir kamera açısına göre uçuş yolunu otomatik olarak ayarlama yeteneğini de ekliyor.

Pilotlar uçuş sırasında termal ve görsel görüntüyü izleyebilir ve canlı sıcaklık okumalarını izleyebilir. Emissivite gibi termal kamera değerleri de uçuş öncesinde veya uçuş sırasında ayarlanabiliyor.

DJI Mavic 3 Enterprise Serisinin kaç versiyonu var ve aralarındaki farklar neler?

DJI Mavic 3 Enterprise Drone

DJI Mavic 3 Enterprise Serisi şu anda iki versiyon içermektedir: DJI Mavic 3 Enterprise ve DJI Mavic 3 Thermal. DJI Mavic 3E, güçlü görüntüleme yeteneği sağlamak için 4/3 CMOS’lu 20 MP geniş açılı kamera ve bir tele kamera ile donatılmıştır. DJI Mavic 3T, termal görüntüleme sağlamak için 1/2 inç CMOS’lu 48 MP geniş açılı kamera, tele kamera ve termal kamera ile donatılmıştır.

DJI Enterprise drone’ların potansiyeli hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bizimle iletişime geçin veya aşağıdaki formu doldurun. Aklınıza takılan her türlü soruda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

 

Ayrıca Bakınız: DJI Endüstriyel Dronları 

 

Ayrıca Bakınız: Haritalama Sektöründe Dronlar: Yenilikçi Teknolojinin Gücü

Yorumlar