24 Ağustos 2021

Xiaomi’den yep yeni bir Drone !

24 Ağustos 2021

177

Xiaomi’den yep yeni bir Drone !

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi artık Drone sektöründe ben de varım diyor.

 

Samsung ve Apple’dan sonra dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri listesinde başı çeken Çinli firma olan Xiaomi, teknoloji tutkunlarının karşısına bu sefer bambaşka bir ürünle çıktı. Bugüne kadar ürettiği Mi4, Mi Pro serisi akıllı telefonlar ile oldukça büyük bir yankı uyandıran Xiaomi, artık Drone endüstrisinde ben de varım demeye hazırlanıyor. Dün lansmanı gerçekleştirilen Xiaomi Mi Drone oldukça güzel özelliklerle tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor !

 

360 derece dönebilen ve 4K video çekim kalitesine sahip olan Xiaomi Mi Drone, rakiplerini fazlasıyla zorlayacakmış gibi görünüyor. Modüler yapısı/tasarımı sayesinde pervane ve kamera modülü rahatlıkla sökülebiliyor ve 5100 mAh kapasiteye sahip bataryası ise saniyeler içerisinde Drone’a takılıp, uçuşa hazır hale getirilebiliyor.

 

Öte yandan Xiaomi, Mi Drone’un farklı versiyonlarının olduğunu duyurdu. Bunlardan bir tanesi 4K’ya sahip olan premium modeli olacak. Fiyatı ise 2999 Yuan yani 1344 TL. Diğer standard model ise 1080 P çekim kalitesine sahip olmasına karşın 2499 Yuan (1120 TL) lik bir fiyat ile satışa sunulacak.

 

Ayrıca, Xiaomi 1080p Mi Drone cihazının 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Mi Home üzerinden kitle fonlamasına açılacağını, 4K versiyonunun ise temmuz sonundan itibaren açılacak herkese açık beta programı üzerinden teste sunulacağını açıklamasına ekledi. Biz de Xiaomi Mi Drone’u ülkemizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

 

Yorumlar