30 Ocak 2023

3. Uluslararası Drone Show Yarışmasının Kazananları !

30 Ocak 2023

145

3. Uluslararası Drone Show Yarışmasının Kazananları !

Uluslararası Drone Show Yarışmasının Kazananlarına Göz Atalım

3. Uluslararası Drone Show

 

3. Uluslararası Drone Show Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Önemli bir drone gösteri yazılımı sağlayıcısı olan SPH Engineering , 31 ülkeden katılımların toplandığı uluslararası bir drone gösteri yarışmasına sponsor oldu. Drone gösteri tasarımcıları 5 farklı kategoride kazanmak için yarıştı:

● En İyi Animasyon Drone şovu
● En İyi Entegre Drone gösterisi
● En İyi Promosyon Drone gösterisi
● En İyi Drone Gösterisi Hikaye Anlatımı
● Etkinlikte En İyi Drone Gösterisi

Kazananlar, teknolojiyi ve yaratıcılıklarını sergileyen dünyanın farklı yerlerinden geldi. Drone gösterileri, konserler ve spor etkinliklerinden şehir çapındaki büyük tatil kutlamalarına kadar her zamankinden daha popüler hale geldi. Ayrıca havai fişeklerin aksine, drone gösterileri iç mekanlarda gerçekleştirilebilir ve ayrıntılı animasyonlar içerebilir.

 

● “En iyi drone gösterisi animasyonu” adaylığında 2 kazanan: Portekiz’den Drone Show Animations ekibi ve Fransa’dan Diffuse x Titouan Malivoir ,
● “En iyi drone şovu hikaye anlatımı” adaylığı kazananı: Birleşik Krallık’tan Celestial ,
● “Etkinlikte En İyi Drone Gösterisi” adaylığında 2 kazanan: Tayvan’dan Kaohsiung Şehri Kültür İşleri Bürosu ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Andrei Golenev ,
● “En İyi Promosyon Drone Gösterisi” adaylığı kazananı: Birleşik Arap Emirlikleri’nden Lumasky ,
● “En iyi entegre gösteri: Fireworks and Drones” adaylığı kazananı: Amerika Birleşik Devletleri’nden Sky Elements .

Bu Yarışma, drone şov endüstrisinin gerçekten de günümüzün en hızlı büyüyen alanlarından biri olduğunu gösterdi. Bazı yarışmacıların sadece birkaç ay profesyonel pilot seviyesine içinde ulaştı. Bazı şirketler piyasaya öyle fikirler sunuyor ki, sanki daha iyi ve daha ilginç artık mümkün değilmiş gibi görünüyor. Ancak drone şov koreografları, şov yapımcıları ve drone şov ekiplerinin liderleri her seferinde mümkün olanın sınırlarını zorluyor. Önümüzdeki yıl, topluluğun istek ve talepleri doğrultusunda konsepti daha da genişleteceği belirtiliyor.
Drone gösteri yazılımı, eğlence değerinin ötesinde, drone sürüsü yeteneklerini, operasyon potansiyellerini de sergiliyor.
Kazanan şovlardan bazılarının bu harika videolarına ve kliplerle birlikte göz atalım.

Ayrıca Bakınız: 3. Uluslararası Drone Show Video

Ayrıca Bakınız: Küresel Drone Pazarı

 

Yorumlar