28 Ocak 2023

Küresel Drone Pazarı Raporu

28 Ocak 2023

211

Küresel Drone Pazarı Raporu

Drone Pazar Raporu: 2030’a Kadar Drone Endüstrisinin En Hızlı Büyüyeceği Yer

Drone Industry Insights ( DRONEII ), yıllık amiral gemisi ürünü Drone Market Report‘u yayınladı. Bu yıl, tahmin 8 yıl sonra 2030’a çıkıyor ve drone endüstrisi büyümesinin bölgeye ve uygulamaya göre en hızlı nerede olacağı hakkında yeni bilgiler veriyor.
DRONEII’den Ed Alvarado’nun yazdığı gibi, “Sonbahar başladığında ve yapraklar değiştikçe, amiral gemisi drone pazar analizimizin yeni bir baskısının zamanı geldi. Yeni Drone Pazar Raporu 2022, tüm sektörler (donanım, yazılım, hizmetler), 17 sektör dikeyi, pazar büyüklüğüne göre ilk 10 ülke pazarına derinlemesine bakış, bölge, ülke, ticari sektöre göre dökümler ile drone pazarının en son iş zekasını içerir. eğlence, birim satışları ve çok daha fazlası.
DRONEII’nin Drone Pazarı Raporuna göre, küresel drone pazarının 2022’de tahmini olarak 30,6 milyar ABD Doları değerinde olduğu tahmin ediliyor. Bu çarpıcı bir rakam ama istikrarlı bir büyümeye hazır. DRONEII, ticari drone pazarının 2030 yılına kadar %8,3’lük bir CAGR (Bileşik Yıllık Büyüme Oranı) yaşayacağını tahmin ediyor.

Bölgelere Göre Drone Sektörü Büyümesi 

Drone endüstrisinin büyümesi nerede en güçlü olacak? DRONEII’nin araştırmasına göre Asya en hızlı büyüyen pazar, hemen ardından Avrupa ve Kuzey Amerika geliyor. DRONEII, genişletilmiş zaman çerçevesinin – 2030’a kadar – görsel görüş hattının ötesinde uçuş (BVLOS) ve uzak kimlik tespiti gibi yeni düzenlemelerin yürürlüğe girmesine ve drone endüstrisi uygulamalarının buna göre ölçeklenmesine izin verdiğine dikkat çekiyor.

Küresel Drone Pazarı Raporu Dronmarket

Ancak bu genel büyüme tablosu, hikayenin tamamını vermeyebilir. Bu yıl, DRONEII daha da fazla ülkeyi inceledi ve doğru bir şekilde tahmin yapmak için bugünün pazarı hakkında belirli veri noktalarını topladı. Rapor, örneğin, ticari drone yeni birim satışlarındaki en hızlı artışın Orta Doğu ve Afrika’da olduğuna ve bazı pazar segmentlerinin ve uygulamalarının diğerlerinden daha hızlı büyüdüğüne işaret ediyor. Drone’lar ile ilgili haberlere ulaşmak için blog sayfamızı takipte kalın.

 

Daha Fazla: Drone Uçuracaklara Altın Değerinde Tavsiyeler

Daha Fazla: Drone’lar Şimdi ve Gelecekte

 

 

Yorumlar