24 Ağustos 2021

DJI ikinci mağazasını Güney Kore’de açıyor

24 Ağustos 2021

178

DJI ikinci mağazasını Güney Kore’de açıyor

Geçtiğimiz aylarda ilk fiziksel mağazasını Çin’in Shenzhen kentinde açan dünyanın en büyük Drone üreticisi DJI, ikinci mağazasını bu sefer Güney Kore’de açacağını duyurdu.

 

DJI yetkilerinin yaptığı açıklamaya göre, DJI Kore pazarının büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandığı için ikinci mağazasını ülkenin başkenti olan Seul’e açmayı planlıyor. 870 metrekarelik bir büyüklüğe sahip mağazada sadece DJI cihazları satılacakken, aynı zamanda kullanıcıların DJI Droneları uçurabilecekleri özel bir alanında olacağını belirtelim. Bu sayede DJI daha önce hiç Drone uçurmamış kitleleri de Drone’larla tanıştırıp satışlarını arttıracak. Apple Store’lar gibi oldukça basit ve sade bir konsepte sahip olan mağaza, kübik tasarım anlayışının önemli bir sonucu olarak karşımıza çıkacak.

 

Mağazada satış elemanları dışında satış sonrası destek birimlerini bulunduracak olan DJI, satış sonrası hizmet kalitesini arttırmak, teknik destek sağlamak ve Drone kullanıcılarının en büyük sorunu haline gelen yazılım güncellemesi konusunda da gerekli desteği müşterisine vermeyi hedefliyor. Kısa sürede ikinci mağazasını açan DJI, bakalım önümüzdeki günlerde mağaza sayısını arttırıp Türkiye pazarına da girebilecek mi? Bekleyelim ve görelim.

 

Yorumlar