24 Ağustos 2021

DJI Inspire 1 ve Inspire 2 arasındaki farklar neler?

24 Ağustos 2021

402

DJI Inspire 1 ve Inspire 2 arasındaki farklar neler?

DJI firmasının üretmiş olduğu DJI Inspire 1 serisi versiyon 1 ile başlayıp pro/raw modelleri ile fotoğraf video alanında yenilikler yapmaya devam ediyor.

 

İlk versiyon bizlere fotoğraf ve video çekimlerinde 350 sınıfında ki Dronelar da alışılmış olan yukarı aşağı tilt hareketinin yanı sıra 360 derece dönüşte mümkün şekilde kullanım sağlıyordu. 4K kamerası ile bir ilk olan versiyon 1 daha sonra pro,raw,z3 gibi farklı opsiyonlar ile kullanıcılara lens değiştirme imkanı,sinema filmi çekimlerine uygun kullanım, zoom özellikleri hatta termal kamera opsiyonu bile sağlayarak DJI Go ile maksimum verimde sorunsuz çalışan farklı kombinasyonlar sundu.

 

İnsanlar her geçen gün ne zaman yenisi cıkacak diye beklediği DJI ürünlerini keyifle kullanıp hayal gücünün sınırlarını zorlayan birbirinden güzel videolar ve fotoğraflar elde ederken DJI Inspire 2 ile alışılmış olan yeniliklerine bir büyüğünü daha ekleyip herkesi yeniden heyecanlandırdı karşınızda Inspire 2. Neler DJI Inspire 2 yi bir önceki versiyonlardan ayırıyor diye soracak olan multikopter sevenler için DJI Inspire 2’nin belli başlı özelliklerini sıralamak isteriz. Tamamen yenilenmiş görüntü işleme teknolojisi ile sinema DNG Raw da 5.2K’ya kadar kayıt yapabiliyor.

 

DJI Inspire 2‘ye kadar master ve slave olarak bildiğimiz pilot ve kamera operatörü kavramları Inspire 2’nin akıllı spotlight pro teknolojisi ile biraz daha farklılaşıyor. Spotlight pro siz Drone‘unuzu uçururken seçmiş olduğunuz objeyi ve konumu benzersiz görsel izleme algoritmalarını kullanarak izlemeye alıyor hatta bu özellik tüm uçuş modlarında kullanılabiliyor. DJI Inspire 2 dahili FPV kamera sayesinde mükemmel hakimiyet elde etmeye izin veriyor.

 

Tüm bunları yapan Inspire 2 0-80 km/h hızına 5 saniyede ulaşıyor ve 9m/s hızında iniş yapabiliyor hız ve çeviklik anlamında sınırları zorlayan Inspire 2 önümüzdeki günlerde kullanıcıları bir hayli memnun edeceğe benziyor. DJI Inspire 2‘yle birlikte engelden kaçınma özelliğide Inspire sersine dahil olmuş bulunmakta.

 

DJI Inspire 2 satın almak için hemen tıklayın

 

 

Yorumlar