30 Mayıs 2023

DJI Mavic 3 Pro Drone

30 Mayıs 2023

123

DJI Mavic 3 Pro Drone

DJI Mavic 3 Pro Drone Dronmarket Blog

DJI , entegre üçlü kamera kurulumu da dahil olmak üzere öne çıkan özelliklere sahip DJI Mavic 3 Pro drone’yu tanıttı.

Yüksek kaliteli hava fotoğrafçılığı ve videografisi için tasarlanan Mavic 3 Pro, 5.1K/50 fps’ye kadar çekim yapabilen birinci sınıf 4/3 CMOS Hasselblad kameraya ve ayrıca 4K/60 fps sunan çift Tele kameraya sahiptir.

DJI, Mavic 3 Pro‘nun yanı sıra üç kameralı Apple ProRes desteği ve yerleşik 1 TB SSD sağlayan Mavic 3 Pro Cine’ı piyasaya sürdü ve bu da onu profesyonel içerik oluşturucular için uygun bir seçenek haline getirdi.

Ve 43 dakikalık maksimum yayın süresi, bir dizi akıllı uçuş ve kamera özelliği ve çok yönlü nesne algılama ile Mavic 3 Pro ciddi bir kittir. Üçlü kamera tasarımı, şüphesiz bu yeni çıkan drone’lardaki en büyük konuşma noktası. DJI, üç kamerayı entegre ederek havadan içerik oluşturucular için yeni olasılıkların kilidini açtı ve birden fazla odak uzaklığından ve daha zengin bir kamera dilinden faydalanmalarına yardımcı oldu ve bu da çoklu senaryo yeteneklerini ortaya çıkardı.

Özetle, üç kamera şunları sunar:

4/3 CMOS Hasselblad Kamera: 24 mm eq; f/2,8-f/11; 20 MP.
1/1,3 inç CMOS Orta Tele Kamera: 70 mm eq; 3x Optik Yakınlaştırma; f/2,8; 48 MP.
1/2 inç CMOS Tele Kamera: 166 mm eq. 7x Optik Yakınlaştırma; 28x Hibrit Yakınlaştırma; f/3.4; 12 MP.

DJI Mavic 3 Pro Drone Dronmarket Blog

Verim
DJI Mavic 3 Pro ve Mavic 3 Pro Cine, güvenilir ve güçlü performans sergileyen cihazlardır.

Öne çıkan özellikler şunları içerir:

*43 dakika uçuş süresi
*Hafif, katlanabilir ve kompakt – Mavic 3 Pro (958g); Mavic 3 Pro Sinema (963g)
*Çok yönlü engel algılama ve APAS 5.0 – her yöndeki engelleri hassas bir şekilde algılar ve bunlardan kaçınmak için güvenli bir uçuş planlar.
*DJI 03+ video iletimi: 8 km’ye kadar (CE) ve 1080p/60fps HD canlı yayın iletin.
*Mavic 3 Pro ve Mavic 3 Pro Cine ayrıca uçuşları otomatikleştirmek ve daha güvenli hale getirmek için bir dizi akıllı özelliğe sahiptir.

Bu özellikler şunları içerir:

Yol Noktası Uçuşu: Önceden ayarlanmış yol noktalarına dayalı olarak otomatik uçuş rotası planlaması ve rotaları tam olarak tekrarlayabilir.
Hız Kontrolü: Kontrol çubuklarına sürekli basmadan herhangi bir yöne uçun. Bu, uzun mesafeli uçuşları zahmetsiz hale getirir ve daha yumuşak kamera hareketi için manuel kontrol sırasında titremeyi azaltmaya yardımcı olur.
Gelişmiş RTH: Otomatik dönüş işlevi, drone’nun, RTH yolundaki engelleri atlamak da dahil olmak üzere, ana noktasına geri dönmek için otomatik olarak güvenli ve verimli bir uçuş rotası belirlemesini sağlar.

DJI Mavic 3 Pro Drone Dronmarket Blog

Özetle, DJI RC Pro, daha parlak koşullarda daha iyi performans gösteren daha parlak bir dahili ekrana ve Mini-HDMI bağlantı noktası ve 32 GB dahili depolama gibi bazı ekstra özelliklere sahip, DJI RC’nin yükseltilmiş bir versiyonudur.

 

Ayrıca Bakınız: DJI Drone Modelleri 

 

Ayrıca Bakınız: Tarım, Bilim ve Teknoloji

 

Yorumlar