24 Ağustos 2021

Dji Spark Hakkında Bilmemiz Gerekenler!

24 Ağustos 2021

320

Dji Spark Hakkında Bilmemiz Gerekenler!

Yeni selfie kralı drone dünyasının en sevimli adayı olmaya hak kazandı! Spark Hakkında bilmemiz gerekenleri Dronmarket ekibi olarak, sizlerle paylaşmak istedik.

 

Spark ve Mavic arasındaki temel farklar nelerdir ?

Mavic den çok daha küçük olmasına rağmen mavic de kullandığınız bütün uçuş modlarını kullanmanız mümkün. Quick Shot ve Palm Control ise yeni eklenen özelliklerden.

 

Spark Nasıl Kontrol Edilir ?

Dji Go 4 Uygulamasını yükleyip Kullanmaya Başlayabilir ayrıca Kumandası ile kontrol edebilirsiniz.

 

Spark Nasıl Aktifleştirilir ?

Mobil cihanız ile bağlantı kurup dji go4 uygulamasından adımları takip edin. Dji go4 giriş ekranında sağ üst köşeye dokunun ve scan QR code seçeneğini seçip Mobil cihanızın kamerası ile Spark’ın batarya haznesinde bulunan kodu tarayıp uygulamadaki adımları takip edin.

 

Spark ve Yeni Uçuş Modları Nelerdir ?

Tapfly submodes, coordinate ve direction. Spark Quickshot modunda sizin için Rocket,Dronie,Circle ve Helix ile Sizin için profesyonel fotoğraflar çeker. Ayrıca Bilinen Gesture mode Spark ile birlikte Palm control, follow ,beckon ve palmland özelliklerini kullanabileceğiniz gelişmiş bir tanıma kapasitesine sahiptir.

 

Spark Kamera Özellikleri Nelerdir ?

Shallow focus ve pano modlarını yatay ve dikey olarak kullanmanızı sağlamaktadır.

 

Shallow Focus Nedir ?

Sahip olduğu 3D vizyon teknolojisi ile Derinliği algılar ve fotoğrafları buna göre düzenler.

 

Hangi tür Pano Modları Kullanılır ?

Yatay ve Dikey. Kamera, Dikey düzlemde 3 fotoğraf çeker ve dikey kombinasyonlu panorama haline dönüştürür. Kamera Yatay modda Farklı açılardan 9 tane fotoğraf çeker ve Yatay kombinasyonlu panorama oluşturur.

 

Spark Nasıl Şarj Edilir ?

Şarj esnasında bataryayı çıkarmamak koşuluyla, Spark ile birlikte gelen usb kablosunu kullanarak Şarj edilir. 3 Batarya yı aynı şarj etmek için Bataryanızı Sparktan çıkartıp Şarj hub’ınızı kullanarak şarj edin.

 

Bataryam Power Tuşuna Bastığımda Neden Tepki Vermiyor ?

Yeni almış olduğumuz bataryaları Aktifleştirmemiz için tam şarj etmemiz gerekir. Dji tarafından Hibernation (Kış uykusu) olarak adlandırılan koruma modu etkindir.

 

Nasıl Bir Mobil Cihaz Seçmeliyim ?

Spark İçin 6,5-8,5 mm kalınlığında 160 mm uzunluğundan fazla (telefon kılıfı olmadan) ölçüler kumandanıza uygun olmayacaktır. Tüm Sorularınız İçin Bizimle İletişime Geçebilir Detaylar Hakkında Bilgi Alabilirsiniz. Sevgiyle Kalın!

 

Yorumlar