24 Ağustos 2021

Intel havai fişek drone’larını satışa sunuyor

24 Ağustos 2021

160

Intel havai fişek drone’larını satışa sunuyor

Havai fişek konsepti ile Drone’lara çok farklı bir kullanım açısı kazandıran Intel 2015 yılında başlattığı bu fikri satışa dönüştürüyor!

 

Ürettiği işlemciler ile uzun süredir birincilik koltuğundan düşmeyen Intel geçen yıllarda satın aldığı Almanya merkezli bir Drone firması sayesinde Drone pazarına giriş yapacağını açıklamıştı. Falcon 8+ ile karşımıza çıkan Intel geçen yıl 100 Drone ile ağızları açık bırakan bir Drone gösterisi sunmuş ve Drone’larla havai fişek konseptini hayata geçireceğine dair işaretleri önceden vermişti.

 

Şirket geçtiğimiz günlerde shooting star adını verdiği 500 adet Drone ile benzersiz bir gösteri yapıp geçen sene elde ettiği 100 Drone’luk gösteri rekorunu da 5’e katlamış oldu. Guiness Rekorlar Kitabından gelen bir ekibinde gözlemci olarak bulunduğu gösteri de 500 Drone aynı anda tıpkı bir havai fişek patlarmışçasına becerilerini sergileyerek izleyenleri büyüledi.

 

4 trilyon farklı ışık şovuna sahip olan shooting star Intel’in verdiği bilgilere göre artık seri üretime sunulup son kullanıcıyla buluşmaya hazır. Bu farklı konsept çalışmasıyla Intel organizasyon, otel gösterileri, şov dünyası yani kısaca özellikle eğlence dünyasına farklı bir bakış açısı getirmeyi planlıyor.

 

Yorumlar