24 Ağustos 2021

Karne Hediyesi Olarak Alınabilecek Dronelar

24 Ağustos 2021

160

Karne Hediyesi Olarak Alınabilecek Dronelar

 

Karne Hediyesi Seçimi

Ara dönem karneleri alındı, karnesi iyi gelen çocuklar için en iyi hediyeler, karnesi kötü gelen çocuk için söz alınıp performansını artırmaya teşvik hediyeler de alınabilir. Hadi ürünleri inceleyelim.

 

1. Eachine E55 Oyuncak Drone

 

Evde uçurmaya müsait, tek şarjla 6-7 dakika uçabilen bu dron katlanabilir yapısıyla taşınmaya çok müsait hem de kamerasıyla video ve fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor. Hem kumandayla hem de kumanda olmadan kullanılan bu model eğlenceli bir oyuncak

 

 

 

2. Eachine E012 Oyuncak Drone

Yine evde kullanılabilecek avuç büyüklüğündeki bu dron küçük boyutuyla hemde hızlı şarj olmasıyla (35 Dakika) üzerindeki kamerasıyla ev içinde oturduğunuz yerden uçurabileceğiniz bu droneda kamerası sayesinde ev içerisinde uçururken mobil cihazınızın yardımıyla hem video kaydedebilir hem de fotoğraf çekebilirsiniz

 

 

 

3. Eachine E33 Oyuncak Drone

FPV dronelara geçmeden kullanılmasını önerdiğim drone kendisini havada durma konusunda aşırı derecede hassas. Kumandasının üzerine mobil cihaz tutacak aparatını takarak ekrandan anlık olarak izleyip video kaydı ve fotoğraf çekimi yapabileceğiniz bu drone ile rüzgarsız bir havada dışarıda hız yapabilirsiniz.

 

 

 

4. SkyExplorer 04 ve SkyExplorer 05 ELDİVEN KONTROLLÜ DRONE !!

Evet, bunu da yaptılar. Kumandayı elinize bağlıyor ve bu şekilde uçuyorsunuz. Kamerası bulunmayan bu dronlar asında sadece eğlence amaçlı 04 modeli katlanmayan modeli 05 modeli ise katlanabiliyor. Ancak kullanırken geniş bir alana ihtiyacınız olduğunu söylemeliyim.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Eachine E60 Oyuncak Drone

Aslında en büyük özelliği bir kumandanın içerisinde herşeyiyle birlikte geliyor. Bir parçayla yanınızda taşıyabileceğiniz drone kiti. Üzerinde bulunan kamerasına microsd hafıza kartı takarak hem fotoğraf hemde video kaydı alabiliyorsunuz.

6. DJI Spark Controller Combo Drone

Oyuncak drone kategorisinde sayılmayacak bu drone aslında havada kendisini sabitleme özelliğine sahip en ucuz fiyatlı drone olarak geçmekte üzerinde buunan HD video çekimi yapabilen 12 megapiksellik kamerasıyla birlikte güzel çekimler yapmanıza olanak sağlamakta. Contoller Combo paketinde Spark drone’a ek olarak kumandasıda gelmekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. DJI Spark Fly More Combo Drone

Üstteki drone’a ek olarak bu drone da ekstra bir batarya, çoklu şarj aleti pervane koruyucu ve taşıma çantası gelmekte.

8. DJI Mavic 2 Zoom Drone

DJI’ın yeni geliştirdiği drone olan Mavic 2 Zoom modeli bir droneda optik zoom özelliğini taşıyan ilk cihaz. Cihaz kamerasıyla 4K video çekimleri yaparken 12 megapiksellik kamerasıyla yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Aslında bunları yazmaktansa şu videoyu izlemenizi tercih ederim.

 

 

 

 

 

9. DJI Mavic 2 PRO Drone

DJI’ın 1 inçlik CMOS sensörüne sahip olan bu cihazda drone aslında sinematik çekimler yapmanıza izin vermekte. Yazarak açıklaması zor olan bu kamerayı size yine bir video ile açıklamaya çalışayım

 

 

 

Yorumlar