24 Ağustos 2021

Periscope’a Drone Desteği Geliyor !

24 Ağustos 2021

168

Periscope’a Drone Desteği Geliyor !

Sosyal medya aleminin en popüler uygulamalarından biri olan Periscope’a çok yakın bir zaman Drone desteği geliyor.

 

Canlı yayın denildiğinde akla ilk gelen ve kullanıcılarında en çok tercih ettiği mobil uygulama olan Periscope hitap ettiği kullanıcı profili genişletmek ve var olan kullanıcılara daha iyi bir kullanım hacmi sağlamak için çeşitli yeniliklere gidiyor. Periscope yetkililerinden gelen açıklamalar ise oldukça ilgi çekici. Bu açıklamalara göre Periscope artık Drone ve İnsansız Hava Araçları (İHA) ile uyumlu çalışacak.

 

Teknolojinin belki de son zamanlardaki en büyük eğlencelerinden biri olan Dronelar ile uyumlu şekilde olan çalışacak olan Periscope kullanıcılarına yep yeni bir kullanım deneyimi sunuyor. Dronelara ek olarak GoPro’ya da destek sağlayacak olan Periscope ile çok farklı bir biçimde canlı yayın yapmak mümkün hale gelecek.

 

Ancak bunun için Periscope’un ufak bir şartı var. Eğer DJI Inspire 1, Phantom 4 veya Phantom 3 Professional sahibi iseniz bu özellikten fazlasıyla faydalanabilecek ve gökyüzündeyken canlı yayın yapabileceksiniz. Öte yandan diğer markalardan veya DJI’ın daha düşük modellerini kullanıyorsanız, şu an için bu özelliği kullanmanız biraz zor gözüküyor. Parrot, Walkera, 3DR ve Yuneec modelleri için ise bu özelliğin ne zaman geleceği belli değil.

Yorumlar