24 Ağustos 2021

Snapchat Drone endüstrisine adım atıyor!

24 Ağustos 2021

164

Snapchat Drone endüstrisine adım atıyor!

İçerisinde barındırdığı özellikler taklit edilene kadar gençler arasında yaygın olarak kullanılan Snapchat Drone işine el atıyor!

 

Çok değil, bir sene öncesine kadar genç kuşak arasında oldukça popüler bir konumda olan Snapchat; Facebook, Instagram gibi sosyal mecraların kendisini taklit etmesinden dolayı eskisi kadar güçlü ve yaygın değil. Çok büyük miktarlada kullanıcısını diğer platformlara kaptıran ve bunu telafi arama yolları için geceli gündüzlü çalışan firma Selfie çılgınlığını bir üst seviyeye taşıyarak Drone işine girmeyi planlıyor.

 

Daha önceden Ctrl Me Robotics adında bir firmayı satın alıp akıllarda “Drone işine mi giriyorlar?” sorusunu bırakan firma bugüne kadar onlarca dedikoduya rağmen herhangi bir Drone’la karşımıza çıkmadı. Ancak şirketin yakın zamanda Zero Zero Robotics firmasının satın alımı için gerçekleştirdiği pazarlıklar, artık Snapchat’in de Drone işinde ben varım dediğini gözler önüne seriyor.

 

Aslında Zero Zero Robotics’e çok da yabancı değiliz. Apple Store’larda satılan Hover Camera Passport adı verilen ve yaklaşık 500 dolar etiket fiyatıyla kullanıcıya sunulan Drone’un ürecisi olan Zero Zero Robotics şu an yaklaşık 25 milyon dolar değerinde. Firmalardan resmi bir açıklama yapılmamasına karşın satın almanın çok yakında zamanda gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bekleyelim ve görelim 🙂

 

Yorumlar