24 Ağustos 2021

World Drone Prix 11 Mart’ta Dubai’de Başlıyor !

24 Ağustos 2021

165

World Drone Prix 11 Mart’ta Dubai’de Başlıyor !

Dünyanın ilk Drone turnuvası “World Drone Prix” 11 Mart’ta Dubai’de başlıyor !
 

Dünyanın ilk Drone Şampiyonası World Drone Prix 11 Mart’ta Dubai’de başlıyor. Toplam 1 milyon dolar ödülün dağıtılacağı yarış için tüm Droner’ların nefeslerini tutmuş durumda !

 

Hızına yetişmenin mümkün olmadığı teknolojinin son dönemdeki en büyük nimetlerinden biri de kuşkusuz Drone’lar. Bugüne kadar askeri, savunma, kargo, profesyonel çekim vb. amaçlar için kullanılan Drone’lar artık spor faaliyet ve aktivitelerinde de bizlerle olacak. Eminiz ki bir çok Drone Yarışı videosu izlemişsinizdir. Ancak bu sefer ki oldukça farklı.

 

Aşina olduğumuz Drone yarışlarının aksine bu sefer ilk kez dünya çapında bir organizasyon düzenleniyor. 11 Mart’ta Dubai’de gerçekleştirilecek olan “World Drone Prix” 2’e, dünyanın çeşitli ülkelerinden 100’ün üzerinde takım katılacak. Ön elemeyi geçen takımlar takımlar ise turnuvada kıyasıya mücadele edecek. Yarışı kazanan takımlara 250 bin dolar ödülün verileceği turnuvada toplamda 1 milyon dolar ödül dağıtılacak.

 

Öte yandan World Drone Prix için çok güzel bir tanıtım videosu hazırlanmış. McLaren ile Drone’un kapıştığı video’nun kazananı acaba kim olacak?

 

Yorumlar