24 Ağustos 2021

Yeni bir spor dalı: Droneboarding !

24 Ağustos 2021

169

Yeni bir spor dalı: Droneboarding !

Droneboarding

 
Drone’ların bugüne kadar temel fonksiyonları dışında farklı amaçlar için de kullanıldıklarına defalarca şahit olduk. Ancak Rus bir youtuber bu sefer çıtayı çok farklı bir yere taşıdı. Uçan dostlarımız sayesinde artık yeni bir spor dalı var: Droneboarding!

 
Son birkaç yıldır Drone’lar hayatımızın her anında varlar. İlk olarak askeri amaçlardan dolayı üretilen ve kullanılan bu uçan canavarlar artık her tip kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Yılların getirdiği teknolojik ilerleme sayesinde Drone’larda yeni fonksiyonlar kazanmaya devam ediyor. Karşımıza ambulans, itfaiye, shipper olarak çıkan Drone’larla artık spor yapmakta mümkün. Geçtiğimiz günlerde Rus bir youtuber tarafından yayınlanan Droneboarding videosu sosyal medya’da ve internet dünyasında oldukça beğeni topladı.

 
Video’da 10 yaşlarında bir çocuğun AR.Drone 2.0 benzeri bir Drone‘la çekilirken oldukça keyifli bir vakit geçirdiği görülüyor. Ancak Drone‘un kapasite yetersizliğinden çok da hızlı bir aksiyon olmadığını belirtelim. Sırf bu iş için tasarlanan, güç kapasitesi yönünde arttırılmış bir Drone’lar ile bu sporun çok daha hızlı ve keyifli bir şekilde yapılmaması için hiçbir neden yok.

 
Siz en iyisi çok beklemeden Droneboarding ile tanışın. Alt kısımdaki videodan detayları takip edebilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar